![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ok , problema asta chiar nu imi da pace si de aia nu pot sa dorm la ora asta :P
2 din 3 cunostinte ale mele vor sa plece din Romania pentru o perioada mai mult sau mai putin definita . Vreau sa stiu cate dintre voi vreti out ,unde vreti sa plecati si bineinteles motivele. Pe de alta parte ,daca va place in tarisoara noastra ziceti de ce , poate incepe sa ne placa si noua. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 8 Joined: 17-February 11 Member No.: 9,864 ![]() |
As pleca, as pleca fara sa ma uit in urma... Din motive obiective si rationale, Romania nu este locul care sa-ti asigure un viitor, care sa-ti ofere perspective, un mediu ok in care sa traiesti si posibilitatea de a te inconjura cu oameni civilizati si cu bun-simt.
Am fost plecata 8 luni. M-am intors pentru ca am avut niste probleme in familie iar acum plecarea e pe hold. Cand ti se face dor, nu cred ca ti se face dor de tara, propriu-zis. Problema e ca oricat de civilizati ar fi, pana trece perioada de adaptare, strainii sunt "straini" iar tu esti un outsider in tara lor. Ii respect si ii admir dar marturisesc ca nu am intalnit oameni deosebiti, oameni la fel de inteligenti si amuzanti ca prietenii de aici. E ca si cum invatati de mici sa traiasca intr-un mediu care le ofera totul, nu-si mai dezvolta toate abilitatile. Dar daca e sa te gandesti la binele tau, trebuie sa o poti lua de la capat intr-un loc in care sistemul de transport, sistemul social, sanatatea si invatamantul sunt asa cum ar trebui, nu in paragina. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th August 2025 - 11:51 PM |
|