![]() |
![]() |
kalua |
![]()
Post
#1
|
Musafir ![]() |
Hai sa va spun ce ne-a povestit o colega. Ea e pe la 45 de ani, voinicuta bine, gateste bine, numai cu prajiturile, de fapt coptul in general, are probleme, a zis ca nu-i ies nicicum.
In periada Craciunului face un aluat si-l coace, asa bot cum e, apoi il arunca la gunoi. Toata actiunea ca sa-i miroase in casa a coptura. :-X |
|
|
![]() |
![]()
Post
#2
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Faina (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
In general, compozitia pentru galuste trebuie sa fie de consistenta unei smantani. Dar nu o smantana inchegata bat, ci una cremoasa. Chiar daca ti se pare ca nu e destul de tare copozitia, rezista tentatiei de a adauga gris, pentru ca vei avea in farfurie niste pietricele nu galuste (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Trei linguri de gris la un ou sunt suficiente. Amestecate bine, condimentate, lasate la odihnit. Cand e momentul sa le adaugam in supa, astamparam focul (supa trebuie sa fiarba molcom, dar sa fiarba), udam o LINGURITA in supa fierbinte, luam din compozitie si dam drumul in supa. Iar udam lingura in supa fierbinte si tot asa... Galustele vor creste destul de mari, de aceea se foloseste o lingurita nu o lingura. Asteptam sa se ridice toate la suprafata, apoi le "speriem" cu o cana de apa rece. Acoperim oala si lasam la fiert inca 10-15 minute. Gustam si daca totul e fiert, oprim focul. Chiar te rog sa-mi spui cum ti-au iesit de data asta, dupa indicatiile date de mine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sigur o sa ma pomenesti (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 07:00 AM |
|