![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu v-am zis ca ma pastrez (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) pentru concediu, pana acum m-am gandit la
polo shirts (neaparat macar unul de la A&F) jeaca de blugi vesta lunga pudra pulbere pentru fixat fdt-ul (aici trebuie sa mai studiez cazul, de care sa-mi iau) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Eu imi doresc un paltonas de primavara si vreo doua perechi de pantofi. Problema e ca in orasul asta al meu, slabe sanse sa gasesc ceva sa-mi placa, sa-mi vina si sa fie acceptabil ca pret (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Eu imi doresc un paltonas de primavara si vreo doua perechi de pantofi. Problema e ca in orasul asta al meu, slabe sanse sa gasesc ceva sa-mi placa, sa-mi vina si sa fie acceptabil ca pret (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Nici eu nu imi gasesc in oras tot timpul ceea ce vreau, cateodata nici nu am rabdare deloc si ma agaseaza forfota din magazine, deci de vreun an imi comand cu spor haine online. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 01:19 AM |
|