![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ce telefon mobil folositi? Ce marci va plac si de ce?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Am auzit lucruri foarte bune despre Samsung Galaxy S, sa il folosesti in continuare cu placere! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eu am de vreun an iPhone, mie cel mai mult imi place ca imi pot verifica mail-urile pe el in 2 sec. si intra pe net oricand am nevoie. Ah si google maps! Unele aplicatii sunt utile, altele retarde. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
This post has been edited by Cindy: Mar 3 2011, 12:26 AM |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 8 Joined: 21-February 11 Member No.: 9,886 ![]() |
Am auzit lucruri foarte bune despre Samsung Galaxy S, sa il folosesti in continuare cu placere! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eu am de vreun an iPhone, mie cel mai mult imi place ca imi pot verifica mail-urile pe el in 2 sec. si intra pe net oricand am nevoie. Ah si google maps! Unele aplicatii sunt utile, altele retarde. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Multumesc la fel! Stiu ce zici de aplicatii! In Android Market gasesti tot ce vrei. Iar in prima faza mi-am instalat toate aplicatiiiiile din lume (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ... entuziasm idiot :">. Apoi am sters cam 80% din ele. Am insa o aplicatie care-mi aminteste cat de des trebuie sa beau apa (pentru ca tind sa uit :">) si una care-mi calculeaza perioooadele lunii (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ! Those 2 rock! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) Ah, si inca una care se cheama Relax with Andrew! Chiar e relaxanta. Hihi! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st May 2025 - 12:42 PM |
|