![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Cum preparati salata de icre? Recunosc cu mina pe inima ca la capitolul acesta sint afoana.
Apropos, de unde cumperati icre ca sa le faceti? Valentina, ce marca de icre cumperi pentru a face tu icrele in casa? Eu ce am gasit era doar plin de sare si imposibil de desarat (am luat vrac de la Real)... dar as risca daca as sti ca e ok cu icrele alea la borcanele. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 716 Joined: 5-July 07 From: Bucuresti Member No.: 1,899 ![]() |
O sa razi, dar de regula, cumpar icre de la Braila. Cum nu prepar icre foarte des, ci cam la 2 luni o data (poate mai des doar de sarbatori), cand merg la rude, in Braila, cumpar cateva sute de grame, din piata de peste sau din Concordia. De regula iau icre de crap, caci acelea ii plac sotului. Eu nu prea ma omor dupa ele, gust doar sa-mi fac pofta. Uneori prepar cat am nevoie si, restul de icre (crude), le portionez in paharute mici de plastic si le pun la congelator.
Foarte rar, cand nu am drum in provincie, cumpar icre si la borcanas, din Cora... nu mai retin exact ce firma, caci nu toate sunt chiar bune. Unele sunt, asa cum ai spus si tu, foarte sarate si imi este foarte dificil sa le prepar. Uite, am sa-mi notez si zilele astea, cand ajung in Cora, o sa ma uit, sa vad ce firma sunt. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 01:25 PM |
|