![]() |
![]() |
![]()
Post
#1
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Cum preparati salata de icre? Recunosc cu mina pe inima ca la capitolul acesta sint afoana.
Apropos, de unde cumperati icre ca sa le faceti? Valentina, ce marca de icre cumperi pentru a face tu icrele in casa? Eu ce am gasit era doar plin de sare si imposibil de desarat (am luat vrac de la Real)... dar as risca daca as sti ca e ok cu icrele alea la borcanele. |
|
|
![]() |
![]()
Post
#2
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 716 Joined: 5-July 07 From: Bucuresti Member No.: 1,899 ![]() |
Diana, vad ca ai luat icre de capelin si din cate siu eu, cele de capelin se consuma ca atare (ca cele negre), adica nu se fac salata. Au coaja mai tare si nu se sparg usor... deci nu pot fi amestecate cu ulei caci nu-l trag si nu se pot omogeniza ca o pasta. Ai avea mereu senzatia ca "nu se leaga".
Cele care merg la salata de icre sunt cele de crap, caras, stiuca, platica... Cele de platica trebuie consumate imediat dupa preparare caci a doua zi devin un pic amarui. Atentie, nu toate icrele sunt bune. Cele de somn sau de mreana nu sunt bune de mancat, caci sunt toxice. Mai sunt fo' 2 feluri, dar nu mi le amintesc eu acum. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 06:47 PM |
|