IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Frumusetea, ingredientul de baza intr-o relatie?, Frumusetea, conditie suficienta?
Diana.
post Mar 8 2011, 05:17 PM
Post #1

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Se crede apriori ca oamenii frumosi isi construiesc cel mai repede relatii. Plecind de la premisa ca frumusetea est dorita, ba chiar vinata, multa lume isi inchipuie ca oamenii frumosi nu pot ramine prea mult singuri.
Insa e chiar asa? Doar frumusetea este liantul, ingredientul de baza in dezvoltarea unei relatii?
Voi ce credeti?
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
Cindy
post Mar 12 2011, 10:11 PM
Post #2

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Sunt de acord cu ce a spus Maria. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Oamenii care au anumite complexe pot sa isi dezvolte alte calitati (as spune ca este si cazul meu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ), pacat este atunci cand aleg sa isi defuleze frustrarile in moduri mai putin constructive, in loc sa faca efortul de a ajunge la stadiul de a fi impacati cu ei insisi (cunosc atatea cazuri, invidia se gaseste pe toate drumurile materializata in diverse forme si contururi).
Suntem atrasi de oamenii frumosi, deci sigur ca isi construiesc mai usor relatii, si chiar citeam la un moment dat un studiu ca oamenilor frumosi fizic le sunt atribuite si alte calitati apriori. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic
Diana   Frumusetea, ingredientul de baza intr-o relatie?   Mar 8 2011, 05:17 PM
bebe_maria   Oamenii furmosi cu siguranta atrag mai mult atenti...   Mar 12 2011, 02:59 AM
Cindy   Sunt de acord cu ce a spus Maria. :) Oamenii care ...   Mar 12 2011, 10:11 PM
leo   Frumusetea e caracteristica de baza intr-o relatie...   Mar 29 2011, 10:26 AM
Jo-Anna   Ingredientul de BAZA intr-o RELATIE de cuplu , est...   Mar 30 2011, 02:26 PM
leo  

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 9th May 2025 - 11:38 PM