![]() |
![]() |
lorena |
![]()
|
Musafir ![]() |
buna fetelor
ma-m maritat anul trecut si am o dolceata de fetita de 4 luni,dar nu stiu ce sa ma mai fac pentru ca nu ma mai inteleg nici cum cu sotul meu.Fetita imi ocupa tot timpul el imi reproseaza mereu orice fac daca il rog sa stea putijn cu fata cat sa beau si eu o cana cu apa nu vrea dar de aia tot timpul imi reproseaza nu ne mai intelegem incepe sa imi fie scarba de el daca vrea sa ma atinga.Cateodata am impresia ca nici de copil nu ii pasa nu se ocupa deloc de fata bani in casa nu imi da numa dac ii cer si ii dau explicati pentru ce imi trebuiesc altfel ar fi in stare sa nu imi dea nici un ban.Decand am nascut nu am mai suportat sa ma atinga nu am mai avut relati in weekend tot timpul pleaca ba la maicasa ba la tara pe acasa nu prea sta si cu familia lui nu ma inteleg aproape deloc el mai si bea iar atunci cand bea se comporta urat cu mine nu stiu ce sa mai fac va rog dati-mi un sfat.Sa divortez sau nu.AJUTATI-MA va rog. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Seby, imi pare rau sa aud ca treci prin momente atat de grele (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Stiu cum e. Si eu am trecut prin asta cu ceva ani in urma:( Te simti rupta in doua, debusolata si nu mai ai incredere in deciziile tale. E foarte bine ca nu tii totul in tine si ca esti deschisa conversatiei. Chiar daca sfaturile primite nu le vei urma, macar te vor ajuta sa privesti problema din unghiuri diferite si vei putea lua cea mai buna decizie pentru tine.
Partea cu sclavia... Am impresia ca si tu ii dai apa la moara, in sensul ca nici nu deschide el gura ca vrea ceva, ca tu imediat executi, fara comentarii. Ai incercat sa-i spui cand te punea de exemplu sa faci clatite noaptea "Dragul meu, e tarziu si eu sunt obosita. Promit ca-ti fac maine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) " ? Felicitari pentru bebelus (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Ma bucur ca nu gandesti, ca multe alte fete, ca un copil salveaza o casnicie pe duca. Un copil cere foarte multe: dragoste neconditioanata, sa fie in centrul atentiei, sacrificiu. Un copil pune o relatie la incercare, dupa parerea mea. Nu vreau sa te descurajez, dar singura nu vei face fata. Ai nevoie de ajutor. Asta nu inseamna ca trebuie sa ramai maritata fortat, insa trebuie sa te gandesti unde poti gasi ajutorul de care ai nevoie. Imi place mult sfatul ce l-ai primit de la Diana. Pune in balanta totul si vezi ce atarna mai greu. Incearca sa gandesti la rece si nu te lasa condusa de sentimentele de moment. Iti urez sa ti se linisteasca apele si sa rezolvi problema cat mai repede (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 08:16 AM |
|