![]() |
![]() |
lorena |
![]()
|
Musafir ![]() |
buna fetelor
ma-m maritat anul trecut si am o dolceata de fetita de 4 luni,dar nu stiu ce sa ma mai fac pentru ca nu ma mai inteleg nici cum cu sotul meu.Fetita imi ocupa tot timpul el imi reproseaza mereu orice fac daca il rog sa stea putijn cu fata cat sa beau si eu o cana cu apa nu vrea dar de aia tot timpul imi reproseaza nu ne mai intelegem incepe sa imi fie scarba de el daca vrea sa ma atinga.Cateodata am impresia ca nici de copil nu ii pasa nu se ocupa deloc de fata bani in casa nu imi da numa dac ii cer si ii dau explicati pentru ce imi trebuiesc altfel ar fi in stare sa nu imi dea nici un ban.Decand am nascut nu am mai suportat sa ma atinga nu am mai avut relati in weekend tot timpul pleaca ba la maicasa ba la tara pe acasa nu prea sta si cu familia lui nu ma inteleg aproape deloc el mai si bea iar atunci cand bea se comporta urat cu mine nu stiu ce sa mai fac va rog dati-mi un sfat.Sa divortez sau nu.AJUTATI-MA va rog. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
Da si daca ii zice lui ca are bebe , nu crezi ca o sa bage el strambe si o sa fie o luna ingerasul de pe lume si ea va ceda binenteles ca asa suntem noi muierile ... Ne muiem imediat cand vedem o buruiana ...
Sau mai e chestia , ca daca ii zice de bebe poate sa o forteze sa stea acu ! Beh oriunde o dai si tot acolo crapa ! Asa ca daca tu crezi ca asta nu e viata care vrei sa o traiesti , ia cateva zile si stai cu parintii tai si daca iti e mai bine la parinti decat la sot , da-l in masa! |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 3 Joined: 15-March 11 Member No.: 9,986 ![]() |
multumesc tuturor de sfaturi si mai ales de ajutor. poate ca este ciudat ca imi expun povestea asa dar nimeni din preajma noastra nu stie ce se intampla..toti prietenii cred ca avem o casnicie perfecta...doar socrii mei au observat schimbarile si incearca sa ne ajute. eu am luat o decizie dar parca Dumnezeu vrea sa imi arate o cale, o cale pe care eu nu reusesc sa o inteleg. Nu am avut curaj sa ii zic nimic de copil si nici nu cred ca voi avea. El tot incearca sa ne impacam, mama soacra si-a dat seama ca sunt insarcinata desi eu ma scuz ca din cauza stresului si a supararilor. M-as putea descurca si singura cu copilul pentru ca am parintii care m-ar putea ajuta si o afacere care sper sa devina profitabila. Iubesc mult copii si eu am crescut si am fost educata intr-o familie in care nu a existat cearta si discutii intre parintii mei care sa ma afecteze si pe mine si asa as vrea sa creasca si copilul meu. Incerc sa raman calma, sa ma gandesc la bebe si sa imi doresc sa se nasca sanatos si atunci probabil el o sa imi dea putere sa lupt pentru el si sa ma gandesc ca poate a meritat si viata alaturi de sotul meu pentru ca voi avea un motiv sa mai vreau sa traiesc si sa lupt pentru cineva in viata asta. Ne-am casatorit din iubire si stiu ca inca exista iubire dar ceva s-a intamplat. Incerc sa ma conving ca din vina mea, ca am vrut sa fiu sotia perfecta si nu am reusit si imi pare rau ca l-am facut si pe el si pe mine nefericiti. Poate ca trebuia sa stiu d e la inceput sa cer ajutor si sa nu astept sa mi-l ofere el, dar acum regretele sunt prea tarzii...totul e trist in jurul meu, numai pot sa dorm noaptea langa barbatul pe care il iubesc. dar asta este viata, incerc sa fiu optimista si sa mai ma gandesc cateva zile inainte de a lua o decizie. eu va multumesc tuturor care imi cititi povestea si care incercati cu un sfat, cu o vorba buna sa fiti alaturi de mine. eu va doresc iubire multa si fericire alaturi de cei dragi si va doresc sa ramaneti intotdeauna alaturi de persoana draga
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 07:40 AM |
|