IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Cosmetice profesionale, Produsele folosite in saloane - mai eficiente?
angelito
post Apr 20 2006, 12:59 PM
Post #1

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 82

Buna, fetelor!

M-am gandit sa deschid topicul asta pentru ca in ultimul timp ma intereseaza produsele profesionale, cele care se folosesc in saloanele de infrumusetare. Din pacate sunt putin cunoscute, si eu n-am folosit astfel de produse, pentru ca n-am facut niciodata tratament cosmetic la salon (as vrea, dar imi e teribil de teama c-o sa ies ca o "moanstra" de-acolo...).

Si prin reviste vad de multe ori recomandate astfel de produse (ma rog, eu stiu prea bine cum se fac aceste recomandari, asa ca sunt putin sceptica...) - de ex. Ardes, Matis, Guinot, Academie. Mai sunt si altele - Lendan, Holyland Cosmetics (vad recomandari si reclame in Les Nouvelles Esthetiques) etc.

Daca cineva cunoaste astfel de game, sa ne spuna si noua cum i s-au parut...

Si daca a gasit cineva o cosmeticiana buna (ma refer la tratamentele faciale), sa ne anunte si pe noi...

Pupici!
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
arissuca
post Mar 19 2011, 09:53 AM
Post #2

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
Member No.: 104

F bun topicul! si eu sunt interesata de urmatorul aspect: dermatocosmetice din farmacii versus creme profesionale (gen Thalgo, Guinot si altele). Mi-am facut recent un tratament, cosmeticiana mi-a recomandat produsele Guinot, mi-a spus ca dermatocosmeticele pe care le gasim in farmacii sunt mult mai slabe, un fel de apa de ploaie fata de aceste creme profesionale care se pare ca sunt mult mai concentrate. Acum...nu stiu ce sa zic, m-ar tenta dar trebuie sa scot o gramada de bani din buzunar pt doua creme si parca nu prea-mi vine, decat daca as sti sigur ca sunt f bune. Eu aveam nevoie de o crema f hidratanta dar noncomedogenica (am un ten care se incarca f rapid, e seboreic la suprafata dar deshidratat) si initial ma oprisem asupra unei creme pt ten gras de la La Roche-Posay (nu mai stiu exact cum se numeste, e nou aparuta, intr-un tubulet cu pompita, deci ar fi si f practic pt ca nu ramane expusa deloc aerului) dar dupa vizita la cosmetica, am ramas cu o indoiala. Totusi, un tub de crema Guinot de 100ml ar costa 380 de lei daca as lua-o din salon si 300 lei de pe un anumit site. Mi se pare cam prea mult pt o crema. Voi ce spuneti? Ati incercat produsele profesionale? Isi merita banii?

LE: Mi-am adus aminte: era vorba de TOLERIANE ULTRA - La Roche Posay (nou aparut, foarte hidratant, pt tenuri ultraalergice)

This post has been edited by arissuca: Mar 19 2011, 11:11 AM
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic
angelito   Cosmetice profesionale   Apr 20 2006, 12:59 PM
ala80   Eu votez de anul asta cu masca de par TIGI. La noi...   Apr 20 2006, 01:15 PM
simosimo  

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th May 2025 - 02:50 AM