IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Internet Dating: Site-uri de intalniri pro sau contra?, Frecventati sau ati frecventat siteuri de intalniri / matrimoniale ?
afobia
post Mar 17 2011, 08:21 PM
Post #1

Incurabil

Group: Obsedat
From: Romania
Member No.: 2,859

Am cont pe 12 site-uri de intalniri aici.Dap , oarecum putin obsedata de cand am facut 22 ani.
As dori sa stiu daca voi aveti conturi de genul , daca v-ati cunoscut vreodata cu o persoana de pe net , v-ati intalnit cu ea ?
Daca da , cum a decurs totul ? V ati facut prieteni / iubiti ? sau ati fost dezamagite ?
Credeti ca e o pierdere de vreme ?
Cunoasteti perechi care s-au cunoscut pe net ?
Toate parerile voastre , Mesdames !! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
Tudor
post Mar 20 2011, 08:50 AM
Post #2

ex Win-Win

Group: Obsedat
From: IASI
Member No.: 8,548

E alt tip Bebe_Maria

Acum ma amuz de mine insumi dar pe la 20 de ani m-am "indragostit" si eu de cineva on-line, o romanca plecata in Canada.. iubire mare, reciproca, pana cand i-am facut cunostinta cu un alt roman prieten de-al meu ce emigrase tot in Canada. S-au placut, si-au dat intalnire si intr-o saptamana erau combinati. Relatia a durat cativa ani din cate am inteles .. nu am mai pastrat legatura nici cu unul nici cu altul.

Intalnirile cu oameni culesi de pe net sunt la fel ca orice alta intalnire pana la urma.. ori iti aranjeaza niste prieteni intalnirea, ori il agati pe strada sau intr-un bar, discoteca, etc pana la urma tot fata in fata se ajunge.
Cred totusi ca intalnirile cu oameni on-line pe langa avantajul de a discuta cu el/ea inainte si ati face o idee prezinta si ceva riscuri. Riscul de a da peste un nebun e mare in Romania, in Franta sa zicem ca sunt mai educati si mai bogati. Saracia poate scoate lucruri urate dintr-un om...
A doua problema cu intalnirile on-line e ca de regula iti faci o caracterizare pompoasa, iti pui pozele tale cele bune, si ascuns in spatele monitorului si a tastaturii iti creezi un profil "perfect". In realitate insa am intalnit persoane normale, frumoase sau urate, triste, vesele, grase, slabe, etc...
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic
afobia   Internet Dating: Site-uri de intalniri pro sau contra?   Mar 17 2011, 08:21 PM
Jo-Anna  

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th May 2025 - 12:46 PM