![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 609 Joined: 18-December 07 From: Romania Member No.: 2,859 ![]() |
Am cont pe 12 site-uri de intalniri aici.Dap , oarecum putin obsedata de cand am facut 22 ani.
As dori sa stiu daca voi aveti conturi de genul , daca v-ati cunoscut vreodata cu o persoana de pe net , v-ati intalnit cu ea ? Daca da , cum a decurs totul ? V ati facut prieteni / iubiti ? sau ati fost dezamagite ? Credeti ca e o pierdere de vreme ? Cunoasteti perechi care s-au cunoscut pe net ? Toate parerile voastre , Mesdames !! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Mersi, Afobia! (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)
Mie chiar mi se pare greu sa cunosti, cu adevarat, nu doar la suprafata, oameni de calitate, cand azi toti sunt atat de egoisti, superficiali, grabiti, preocupati doar de ei insisi si universul lor minunat. Eu sunt putin angoasata de chestia asta dar nu am puterea de a schimba ceva in nici un fel. In perioada asta atat de tehnologizata a vitezei, interenet datingul e in tandem si poate chiar e o metoda sa cunosti oamenii asa cum sunt ei dincolo de invelis. Stiletto, inseamna ca prietenii nostri s-ar intelege bine. (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) sunt si de aceeasi natie si varste apropiate. El e foarte extravertit, in continua verva, isi face prieteni noi mult mai usor ca mine...cateodata ma enerveaza ca e asa hiperdinamic in loc sa fie mai linistit, asezat si sa imi faca mie statuie in mijlocul livingului pe care sa o divinizeze (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) This post has been edited by Cindy: Mar 21 2011, 06:23 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 04:24 PM |
|