IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Internet Dating: Site-uri de intalniri pro sau contra?, Frecventati sau ati frecventat siteuri de intalniri / matrimoniale ?
afobia
post Mar 17 2011, 08:21 PM
Post #1

Incurabil

Group: Obsedat
From: Romania
Member No.: 2,859

Am cont pe 12 site-uri de intalniri aici.Dap , oarecum putin obsedata de cand am facut 22 ani.
As dori sa stiu daca voi aveti conturi de genul , daca v-ati cunoscut vreodata cu o persoana de pe net , v-ati intalnit cu ea ?
Daca da , cum a decurs totul ? V ati facut prieteni / iubiti ? sau ati fost dezamagite ?
Credeti ca e o pierdere de vreme ?
Cunoasteti perechi care s-au cunoscut pe net ?
Toate parerile voastre , Mesdames !! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
Cindy
post Mar 21 2011, 06:22 PM
Post #2

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Mersi, Afobia! (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)
Mie chiar mi se pare greu sa cunosti, cu adevarat, nu doar la suprafata, oameni de calitate, cand azi toti sunt atat de egoisti, superficiali, grabiti, preocupati doar de ei insisi si universul lor minunat. Eu sunt putin angoasata de chestia asta dar nu am puterea de a schimba ceva in nici un fel. In perioada asta atat de tehnologizata a vitezei, interenet datingul e in tandem si poate chiar e o metoda sa cunosti oamenii asa cum sunt ei dincolo de invelis.

Stiletto, inseamna ca prietenii nostri s-ar intelege bine. (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) sunt si de aceeasi natie si varste apropiate.
El e foarte extravertit, in continua verva, isi face prieteni noi mult mai usor ca mine...cateodata ma enerveaza ca e asa hiperdinamic in loc sa fie mai linistit, asezat si sa imi faca mie statuie in mijlocul livingului pe care sa o divinizeze (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

This post has been edited by Cindy: Mar 21 2011, 06:23 PM
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic
afobia   Internet Dating: Site-uri de intalniri pro sau contra?   Mar 17 2011, 08:21 PM
Jo-Anna  

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 14th May 2025 - 04:24 PM