![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 5 Joined: 4-September 06 Member No.: 524 ![]() |
Vi s-a inatmplat sa luptati pt iubirea voastra din cauza unei a treia persoana ? Sau ati renunta k nu aveati sanse? Care e parerea voastra ? Ar trebyui sa ii respectam decizia k a ales pe alta? (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 22 Joined: 20-March 11 From: Cluj Napoca Member No.: 10,004 ![]() |
Dupa parerea mea barbatii care spun ca poate exista un amant sau o amanta in viata de cuplu nu prea au avut parte de o relatie prea semnificative pentru ei. Si eu am fost inselat de catre o fosta partenera cu care am avut o relatie mai lunga (aprox.4 ani) si desi am incercat sa trecem peste problema (pentru ca spunea ea ca regreta nespus) nu am reusit si in consecinta relatia s-a incheiat. Nu spun ca nu exista in nici un caz sanse de reconciliere (nu vreau sa influentez deoarece e un subiect delicat). In plus daca un om nu vrea sa reduca totul la un singur partener/a ci doreste sa aiba o diversitate cat mai mare (ceea ce am facut si eu dupa despartirea mea de 4 ani), nu trebuie sa se implice intr-o relatie serioasa cu o persoana si nici sa nu dea de inteles acest lucru. Adica atata timp cat o femeie stie la ce vine noapte tarziu din club la mine acasa nu ma simt vinovat ca nu o sun a doua zi. In plus daca te afli deja intr-o relatie serioasa si consideri ca din diferite motive nu mai iubesti persoana respectiva sau iti doresti altceva, cel mai corect fata de ambii ar fi sa pui capat relatiei inainte de a te aventura in a-ti gasi alti parteneri si asta bineinteles daca relatia respectiva nu implica deja casatorie sau copii. In acceste ultime faze mentionate ajungi doar atunci cand esti extrem de sigur ca poti sa mentii pana la SFARSIT relatia respectiva si esti destul de puternic sa rezisti tentatiilor.
In fine... pentru cei care totusi sunt convinsi ca nu cred in monogamie si mariaj, eu le recomand sa se faca arabi:D |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 06:11 AM |
|