![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
M-am gindit sa deschid un subiect nou de discutie pentru ca de la sex oral, am ajuns la educatia sexuala si de la educatia sexuala pina la eductie nu a mai fost decit un pas.
Unii dintre noi sint de parere ca educatia trebuie facuta acasa, de catre parinti si bunici, altii lasa asta exclusiv pe seama profesorilor si a scolii. Care este adevarul? Voi ce parere aveti? Cine ar trebui sa ne educe copiii? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Leo, ce spui tu stii la ce duce? La o societate de roboti.
Si ca sa nu mai pierdem timpul, poate ar fi bine ca aceasta societate sa ii si faca. In eprubeta si apoi in niste utere artificiale imense, cite 100 de bucati eventual. Asa mama poate munci in loc sa stea citeva luni. Si ca sa nu stea mama acasa si tatal si sa piarda timpul, mai bine ii bagam in incubatoare. Oamenii trebuie sa munceasca. Ca sa faca bani. Si apoi o sa zica bani ca sa ce? Ca oricum nu au timp sa se bucure de ei. Sa eradicam sentimentele umane, nu sint productive. Mai bine eliminam educatia, ca tot nu e buna de nimic. S vede ca nu mai exista cei 7 ani de acasa. In plozii care urla peste tot, in parintii pe care ii doare fix in cur de ce se intimpla cu copiii lor. Nu stiu pe unda umbla, ce prieteni au, ce note iau, ce le place samd. Pentru ca scoala trebuie sa ocupe de tot. Ei au facut sex, femela l-a purtat in pintece, l=a expulzat si cu asta basta. Din asemenea crescuti a iesit majoritatea celor care umplu azi puscariile. Copiii parasiti psihologic, nu neaparat fizic de parinti. ...sper sa mor inainte sa se intimple toate astea. Si inca ceva. De ce crezi ca se incearca reintegrarea copiilor abandonati in familii? Din prisma celor spuse de tine, institutionalizarea e cea mai buna metoda de educatie. Si a copiilor care au parinti, si deduc, ca o consecinta logica, si a celor fara parinti. De ce oare? Pentru ca o institutie este doar o institutie. Nu poti plati un om sa il invete pe copilul tau ce e bine, nu il poti plati sa il iubeasca, sa il ocroteasca, sa vrea pentru el ce este mai bun si mai frumos pe lume. I rest my case. Nota: Sper ca nu iei discutia personal, e doar un schimb de idei. Nu chiar ca "imi place salata de vinete si tie nu", insa tot pe acolo, pentru ca discutia e doar la nivel ideatic. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 07:11 PM |
|