IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Unde se face educatia copiilor? Acasa sau scoala?, Cine ar trebui sa ne educe copiii?
Educatia copiilor pe seama cui?
You cannot see the results of the poll until you have voted. Please login and cast your vote to see the results of this poll.
Total Votes: 7
Guests cannot vote 
Diana.
post Mar 24 2011, 09:14 PM
Post #1

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

M-am gindit sa deschid un subiect nou de discutie pentru ca de la sex oral, am ajuns la educatia sexuala si de la educatia sexuala pina la eductie nu a mai fost decit un pas.
Unii dintre noi sint de parere ca educatia trebuie facuta acasa, de catre parinti si bunici, altii lasa asta exclusiv pe seama profesorilor si a scolii.
Care este adevarul? Voi ce parere aveti?

Cine ar trebui sa ne educe copiii?
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
leo
post Mar 26 2011, 01:25 AM
Post #2

Dependent

Group: Dependent
From: Craiova
Member No.: 928

diana (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nu am de ce sa iau discutia in mod personal. respect ideile voastre si mi se par de bun simt insa mi se par neconforme cu societatea asta. intr-adevar nu eu am creat-o sa fie asa. asa se traieste acum. de asta am si parasit-o pe respectiva, pentru ca era discutia sa ne casatorim, am vrut o femeie care sa stea si pe acasa, nu sa ma simt si atunci ca acum, cand sunt liber. imi plac femeile care au o cariera dar vreau sa mai fie si femei nu doar angajati.
din pacate societatea de consum consuma tot ce prinde, iar noul cod al muncii de exemplu, la care in mod ciudat tocmai bucurestenii nu au protestat desi erau aproape de locul de prostest, ne va aduce noi deservicii noua celor multi. in contextul asta nu vei avea timp fizic sa ai grija de copil. multe femei nu vor putea face copii, dar sa ii mai si educe.
trebuie adaptata societatea la noile cerinte, iar altul va sta sa iti educe copilul daca vei impune un control al calitatii educatiei, care sa se manifeste prin prime si pedepse pentru cei care se ocupa de educatie in functie de ce devine invatacelul in viata lui persoanal si in cea profesionala. momentan a fi profesor este cea mai simpla meserie din punct de vedere al responsabilitatii pe termen lung. nu esti de vina tu ca ai servi pietei muncii retardati, sunt de vina ei ca nu au invatat. si gata. problema se pune si in alt fel, de ce nu au invatat? ai fost capabil sa le arati adevaratul loc in viata lor a invataturii oferite de tine? nu cumva a avut o problema personala care l-a facut sa nu poata asimila cunostintele? poate e indragostit de o fata si mama si tata dau din colt in colt ca nu sunt pregatiti sa faca fata situatiei. sunt mii de lucruri de care e responsabil un formator de resurse umane, nu doar de dictat dintr-o carte pe care o poate citi si memora si copilul.
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th June 2025 - 09:05 PM