IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Cum raspundem complimentelor mai mult sau mai putin reale sau ironice
afobia
post Mar 21 2011, 11:13 PM
Post #1

Incurabil

Group: Obsedat
From: Romania
Member No.: 2,859

buna seara fetelor , am o intrebare pentru voi
deci daca cineva iti spune ca ai gura/buze frumoasa / frumoase , sa o iau in rau ? pentru ca eu ma simt jignita cand cineva imi spune asta
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
Cindy
post Mar 27 2011, 12:10 AM
Post #2

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Nu am inteles exact ideea lui Leo (poate sunt eu acum prea obosita), ideea e cine detine controlul? Adica daca tipa aia ti-a facut un compliment legat de abdomenul tau lucrat, inseamna ca in momentul ala detineai tu controlul situatiei, mingea era la tine in teren si aveai libertate de actiune? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Nu stiu, eu una pot sa fac si complimente pur obiective, chiar de genul exemplului tau am facut, desi nu aveam nici un interes special fata de nici unul dintre tipi, deci au ramas la simplul statut de remarci. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mie mi se pare firesc sa faci complimente daca iti place ceva, de ce sa nu iti arati aprecierea fata de ceva, fara teama de a te gandi ca celalat interpreteaza altfel?
Mie imi place sa primesc complimente (calorii psihologice) iar un barbat care nu imi va face, de teama ca se arata vulnerabil, pierde controlul, se exteriorizeaza prea mult, mi s-ar parea total neinteresant.
Dar nu e vorba doar de barbat-femeie, se aplica in orice caz, universal valabil. E frumos sa faci complimente sincere oricui, sa le primesti, de ce sa nu ne bucuram simplu de ele?
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic
afobia   Cum raspundem complimentelor mai mult sau mai putin reale sau ironice   Mar 21 2011, 11:13 PM
Diana   Nu, nu trebuie sa o iei in rau. In rau o iei daca ...   Mar 21 2011, 11:25 PM
afobia   buna seara diana , ce mai faci ? pai aveam impresi...   Mar 21 2011, 11:45 PM
Valentina30   afobia, depinde cine iti spune aces lucru, pe ce t...   Mar 21 2011, 11:52 PM
Diana   Nu-ti mai bate capul sa afli ce e in mintea barbat...   Mar 21 2011, 11:58 PM
afobia   lol Valentina ; si cum ar trebui sa reactionez ?   Mar 22 2011, 12:01 AM
Valentina30  

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 8th May 2025 - 08:32 PM