![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 609 Joined: 18-December 07 From: Romania Member No.: 2,859 ![]() |
buna seara fetelor , am o intrebare pentru voi
deci daca cineva iti spune ca ai gura/buze frumoasa / frumoase , sa o iau in rau ? pentru ca eu ma simt jignita cand cineva imi spune asta |
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Nu am inteles exact ideea lui Leo (poate sunt eu acum prea obosita), ideea e cine detine controlul? Adica daca tipa aia ti-a facut un compliment legat de abdomenul tau lucrat, inseamna ca in momentul ala detineai tu controlul situatiei, mingea era la tine in teren si aveai libertate de actiune? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Nu stiu, eu una pot sa fac si complimente pur obiective, chiar de genul exemplului tau am facut, desi nu aveam nici un interes special fata de nici unul dintre tipi, deci au ramas la simplul statut de remarci. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mie mi se pare firesc sa faci complimente daca iti place ceva, de ce sa nu iti arati aprecierea fata de ceva, fara teama de a te gandi ca celalat interpreteaza altfel?
Mie imi place sa primesc complimente (calorii psihologice) iar un barbat care nu imi va face, de teama ca se arata vulnerabil, pierde controlul, se exteriorizeaza prea mult, mi s-ar parea total neinteresant. Dar nu e vorba doar de barbat-femeie, se aplica in orice caz, universal valabil. E frumos sa faci complimente sincere oricui, sa le primesti, de ce sa nu ne bucuram simplu de ele? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 08:32 PM |
|