IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Unde se face educatia copiilor? Acasa sau scoala?, Cine ar trebui sa ne educe copiii?
Educatia copiilor pe seama cui?
You cannot see the results of the poll until you have voted. Please login and cast your vote to see the results of this poll.
Total Votes: 7
Guests cannot vote 
Diana.
post Mar 24 2011, 09:14 PM
Post #1

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

M-am gindit sa deschid un subiect nou de discutie pentru ca de la sex oral, am ajuns la educatia sexuala si de la educatia sexuala pina la eductie nu a mai fost decit un pas.
Unii dintre noi sint de parere ca educatia trebuie facuta acasa, de catre parinti si bunici, altii lasa asta exclusiv pe seama profesorilor si a scolii.
Care este adevarul? Voi ce parere aveti?

Cine ar trebui sa ne educe copiii?
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
Cindy
post Mar 27 2011, 12:56 AM
Post #2

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Mi se pare funny de la ce subiect s-a desprins noul subiect si unde a ajuns (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Mie mi se pare ca discutia nu duce niciunde. Sunt de acord cu Leo, majoritatea terminam munca la cel putin 7, pana ajungi acasa, cu tot traficul, se face 8. Multi nu au poate rude care sa ii ajute cu cresterea copiilor. Prin urmare, scoala are un rol de capatai in formarea copilului. Pot sa dau exemplu chiar cazul meu, ca si ai mei au lucrat mult si lucreaza in continuare, chiar daca acum nu mai sunt eu acasa. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Dar faptul ca am fost mereu la o scoala buna, cu anumite standarde, concurenta, a avut un rol foarte important, si sigur as fi fost acum alta daca m-as fi dus la o scoala de "mai jos".
Bineinteles ca parintii trebuie sa formeze baza copilului dar sa fim realisti, mai departe e meritul mediului frecventat.
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16th June 2025 - 02:51 PM