![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Se crede apriori ca oamenii frumosi isi construiesc cel mai repede relatii. Plecind de la premisa ca frumusetea est dorita, ba chiar vinata, multa lume isi inchipuie ca oamenii frumosi nu pot ramine prea mult singuri.
Insa e chiar asa? Doar frumusetea este liantul, ingredientul de baza in dezvoltarea unei relatii? Voi ce credeti? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 308 Joined: 3-January 07 From: Craiova Member No.: 928 ![]() |
Frumusetea e caracteristica de baza intr-o relatie si am vazut-o pe pielea mea si intr-o relatie de 7 ani. Ne intelegeam foarte bine si inainte, dar dupa ce am inceput sa ma ocup mai mult de mine totul merge extraordinar. in plus acum e si ocupata pentru ca se uita si alte femei la mine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )) ceea ce imi confera atribute pe care nu le am in ce priveste lookul. tot frumusetea mareste cantitatea de sex intr-o relatie chiar si de lunga durata. frumusetea partenerului iti da indicii despre cum vor arata copii tai, deci si natura favorizeaza exemplarele mai reusite.
inteligenta este la fel de utila si trebuie dezvoltata pentru ca sa nu iti rapeasca din look cand deschizi gura. frumusetea te ajuta cand incepi o conversatie pe strada cu o fata sa castigi 1 minut in plus sa spui ce vrei de la ea. inteligenta te ajuta sa o aduci la intalnire ca sa vada si cealalta parte din tine. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 11:39 PM |
|