IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Frumusetea, ingredientul de baza intr-o relatie?, Frumusetea, conditie suficienta?
Diana.
post Mar 8 2011, 05:17 PM
Post #1

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Se crede apriori ca oamenii frumosi isi construiesc cel mai repede relatii. Plecind de la premisa ca frumusetea est dorita, ba chiar vinata, multa lume isi inchipuie ca oamenii frumosi nu pot ramine prea mult singuri.
Insa e chiar asa? Doar frumusetea este liantul, ingredientul de baza in dezvoltarea unei relatii?
Voi ce credeti?
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
leo
post Mar 29 2011, 10:26 AM
Post #2

Dependent

Group: Dependent
From: Craiova
Member No.: 928

Frumusetea e caracteristica de baza intr-o relatie si am vazut-o pe pielea mea si intr-o relatie de 7 ani. Ne intelegeam foarte bine si inainte, dar dupa ce am inceput sa ma ocup mai mult de mine totul merge extraordinar. in plus acum e si ocupata pentru ca se uita si alte femei la mine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )) ceea ce imi confera atribute pe care nu le am in ce priveste lookul. tot frumusetea mareste cantitatea de sex intr-o relatie chiar si de lunga durata. frumusetea partenerului iti da indicii despre cum vor arata copii tai, deci si natura favorizeaza exemplarele mai reusite.

inteligenta este la fel de utila si trebuie dezvoltata pentru ca sa nu iti rapeasca din look cand deschizi gura. frumusetea te ajuta cand incepi o conversatie pe strada cu o fata sa castigi 1 minut in plus sa spui ce vrei de la ea. inteligenta te ajuta sa o aduci la intalnire ca sa vada si cealalta parte din tine.

Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic
Diana   Frumusetea, ingredientul de baza intr-o relatie?   Mar 8 2011, 05:17 PM
bebe_maria   Oamenii furmosi cu siguranta atrag mai mult atenti...   Mar 12 2011, 02:59 AM
Cindy   Sunt de acord cu ce a spus Maria. :) Oamenii care ...   Mar 12 2011, 10:11 PM
leo   Frumusetea e caracteristica de baza intr-o relatie...   Mar 29 2011, 10:26 AM
Jo-Anna   Ingredientul de BAZA intr-o RELATIE de cuplu , est...   Mar 30 2011, 02:26 PM
leo  

Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 9th May 2025 - 11:39 PM