![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 3 Joined: 18-May 07 Member No.: 1,664 ![]() |
Buna. Am si eu o mare problema. De circa 7 ani sufar de bulimie. Anul acesta mi-am luat inima in dinti si le-am marturisit parintilor mei despre boala mea. Am fost la un nutritionist si ea mi-a recomandat o dieta la fiecare 2 saptamani. Am inceput sa ma ingras in urma dietei si de aceea am renuntat la ea. Am crezut ca pot manca normal dar nu a fost asa. Astfel, am revenit la vechile obiceiuri. Si nu mai stiu ce sa fac. Sunt destul de speriata pt ca nutritionista mi-a spus ca de la bulimie se ajunge la cancer de plamani. Va rog ajutati-ma si pe mine. Spuneti-mi ce ar trebui sa fac. VA ROG.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 29-March 11 Member No.: 10,039 ![]() |
buna anitza buna kitty am vzt discutia voastra
si eu sunt bulimik aprox 2 ani parintii mei sunt terminati...nu stiu ce sa-mi mai faca am reusit s ma las la un mom dat din cauza ca aveam prbl cu menstruatia odata nu mi-a venit aproape 1 an... tinand cont k ssunt l lic ink... acum am inceput iar pt k am luat 3 kg in plus si nujt cum s mai scap d ele am incercat si prin sport si degeaba... da stiu nu sunt multe 3 kg dar nu suport ma simt eu urata grasa ...etc anitza te inteleg perfect ma regasesc in fiecare cuvintel al tau...despre bulimie de azi incerc sa nu mai fac asta incearca sa te abtii...asa fac si eu. incearca s ai 2 mese pe zi. uite prgr meu dimi o felie d paine cu branzik si poti s mai adaugi un ou fiert apoi o cana d ceai sau lapte iar l pranz un sg fel d mncare o ciorbita sau mancarik. si pana a2-a zi nimic eu spre ex mi-e frik si s consum apa...stiu k apa e f buna dar asa sunt eu simt k ma ingrasa si simt nev s-o vomit si p ata...d aceea beau strict cand mi-e sete.... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th July 2025 - 03:25 AM |
|