![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce poate fi mai rau pentru orgoliul unui barbat decat sa ii spui direct ca nici sa ti-o traga nu e in stare?
Eu m-am tot gandit la asta si dupa parerea mea exista doar un singur lucru mai rau : sa le spui si prietenilor lui ca nu e in stare sa ti-o traga :D :D :D Voi ce ziceti? Angeldust......just asking :P |
|
|
![]() |
capsunica23 |
![]()
|
Musafir ![]() |
sunt atat de stresata incat nu mai judec corect..
de luni ma streseaza si nu ma lasa sa plec...ma pupa, ma linguseste si nu ma lasa sa respir..ca eu-s viata lui si ca sunt cea mai importanta din viata lui...etc... NU mai inteleg nimic...mi-a spus ca nu ne descurcam dc stam in gazda,si ca e mai bine sa stam aici acs..cu mami, ca trebuie discutat si comunicat, ca nu vrea sa ma piarda,..dar nici mama lui nu vrea sa ma piarda, ca ma iubeste si blabla-uri. Ma intoarce pe toate partile, i-am explicat ca nu e bine ce face si stim amdoi cat de bine ne e sa stam singuri...avem mmmmmm iubire si dragoste de dat unul altuia,ca in toti acesti ani...si ca e mai corect fata de noi, asa sa ne acordam o sansa ca o meritam... Degeaba vb cu masa, la fel o fost si-n vara si ..uite unde am ajuns..cica s-a schimbat... dar nimic...eu tot nebuna ajung,asa in situatia asta...MERSI DE SFATURI...caut ceva unde sa plec,mi-e greu ca las tot ce avem,dar merit zic eu o viata linistita |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 03:43 PM |
|