![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Se crede apriori ca oamenii frumosi isi construiesc cel mai repede relatii. Plecind de la premisa ca frumusetea est dorita, ba chiar vinata, multa lume isi inchipuie ca oamenii frumosi nu pot ramine prea mult singuri.
Insa e chiar asa? Doar frumusetea este liantul, ingredientul de baza in dezvoltarea unei relatii? Voi ce credeti? |
|
|
![]() |
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 3 Joined: 28-March 11 Member No.: 10,035 ![]() |
eu cred ca intre oameni diferiti apar conexiuni,atractii care nu au prea mare legatura cu frumusetea.am vazut persoane frumoase atrase de altele nu prea stralucite si invers.NU?......conteaza mult caldura sufleteasca,chimia dintre eu-rile lor,compatibilitatea in discutii.......
Oare ce este mai adevarat? Cine se aseamana se aduna sau contrastele se atrag? ingredientele de baza?cred ca respectul,atractia,intelegerea,maleabilitatea.......... iubiti-va mult!!!! |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 308 Joined: 3-January 07 From: Craiova Member No.: 928 ![]() |
eu cred ca intre oameni diferiti apar conexiuni,atractii care nu au prea mare legatura cu frumusetea.am vazut persoane frumoase atrase de altele nu prea stralucite si invers.NU?......conteaza mult caldura sufleteasca,chimia dintre eu-rile lor,compatibilitatea in discutii....... Oare ce este mai adevarat? Cine se aseamana se aduna sau contrastele se atrag? ingredientele de baza?cred ca respectul,atractia,intelegerea,maleabilitatea.......... iubiti-va mult!!!! mikella, e relativ valabil pentru femei. in general o femeie are frumusetea pusa pe un loc de mijloc. dar nici un barbat nu va fi interesat de o femeie care nu arata bine decat daca relatia se vrea a fi cu scopul obtinerii unor avantaje cum ar fi (sex, bani, relatii). felul in care arata picioarele, fundul si sanii unei femeie indica mult cum vor arata urmasii si capacitatea ei de a-i creste si hrani, asa ca nici un barbat nu va alege o femeie urata in locul uneia frumoase decat constrans. in cazul femeii care alege un barbat e oarecum diferit. daca el isi demonstreaza puterea prin alte metode decat frumusetea fizica este acceptat pentru ca barbatul indica felul in care ii vor fi urmasii prin vitalitate, forta, abilitatea de a supravietui. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 04:56 AM |
|