![]() |
![]() |
lorena |
![]()
|
Musafir ![]() |
buna fetelor
ma-m maritat anul trecut si am o dolceata de fetita de 4 luni,dar nu stiu ce sa ma mai fac pentru ca nu ma mai inteleg nici cum cu sotul meu.Fetita imi ocupa tot timpul el imi reproseaza mereu orice fac daca il rog sa stea putijn cu fata cat sa beau si eu o cana cu apa nu vrea dar de aia tot timpul imi reproseaza nu ne mai intelegem incepe sa imi fie scarba de el daca vrea sa ma atinga.Cateodata am impresia ca nici de copil nu ii pasa nu se ocupa deloc de fata bani in casa nu imi da numa dac ii cer si ii dau explicati pentru ce imi trebuiesc altfel ar fi in stare sa nu imi dea nici un ban.Decand am nascut nu am mai suportat sa ma atinga nu am mai avut relati in weekend tot timpul pleaca ba la maicasa ba la tara pe acasa nu prea sta si cu familia lui nu ma inteleg aproape deloc el mai si bea iar atunci cand bea se comporta urat cu mine nu stiu ce sa mai fac va rog dati-mi un sfat.Sa divortez sau nu.AJUTATI-MA va rog. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 4 Joined: 20-April 11 Member No.: 10,125 ![]() |
Buna...am 23 de ani si sunt casatorita de 2 ani...nici nu stiu cum sa incep,il cunosc pe sotul meu de 4 ani(a fost dragoste la prima vedere pt amandoi)in primul an nu puteam unul fara celalalt,ma adora iar dupa un an lucrurile au inceput sa se schimbe,prima data cu mici certuri si pe urma tot mai multe si mai mari,am considerat ca este ceva normal,ca toata lumea are astfel de perioade si ne-am casatorit,el sa schimbat din punctul meu de vedere fff mult a mai ramas 10% din cel pe care l-am cunoscut(ii sunt indiferenta,nu mai vorbeste cu mine,nu ma mai doreste...nu am avut contact sexual de cel putin 3 luni cu toate ca arat mai bine ca atunci cand ma cunoscut deci nu fizicul e de vina)noi muncim in strainatate si a data vina pe stres si pe faptul ca munceste f mult(muncim cot la cot iar pt mine ca femeie nu este prea mult),am venit aici ca facem bani sa ne construim o casa(visul nostru)iar el a inceput sa strice banii pe o gramada de lucruri inutile si cand aduc vorba de casa pleaca si nu vrea sa vb.Am incercat de nenumarate ori sa vb cu el ca sa putem rezolva problema sau daca nu sa stim ce avem de facut fiecare dar REFUZA cu exceptia unei dati cand mi-a spus ca regreta ca nu a fost 'Barbat' cand trebuia, ca nu vrea sa ma faca sa sufar ca nu merit.Acum ma gandesc ca sa gasatorit cu mine din ...mila..sau nu stiu,oricum momentan suntem ca 2 amici nimic mai mult.
Nu stiu ce sa mai fac si cum sa fac dar asa nu se mai poate,am ajuns sa plang zi de zi... Daca ati trecut prin asa ceva sau credeti ca aveti un sfat va raog sa mi-l dati! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 08:09 AM |
|