![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 3 Joined: 30-January 07 From: Timisoara Member No.: 1,119 ![]() |
Buna seara!
De ceva vreme caut anumite produse si nu numai ca nu le gasesc, dar pe cine intreb de ele se uita cam ciudat la mine. Puteti sa ma ajutati va rog, cu o informatie, unde pot sa gasesc aceste produse (Quinoa si Unghia Gaii), am vazut ca aici s-a discutat despre Quinoa si speram sa ma ajute cineva. Va multumesc |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Quinoa se gaseste cam la orice plafar, am cumparat eu acum vreo luna si ceva. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 29-April 11 Member No.: 10,156 ![]() |
Salut fetelor eu una am gasit quinoa la un plafar din real vitan si pot spune ca acolo am gasit si multe alte produse pe care le cautam la preturi destul de bune , daca nu ma insel au chiar si un site online de unde poti comanda cele interesate imi pot lasa un pm si le pot spune site-ul sua le pot da un numar de telefon
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th June 2025 - 09:45 PM |
|