![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 3 Joined: 18-May 07 Member No.: 1,664 ![]() |
Buna. Am si eu o mare problema. De circa 7 ani sufar de bulimie. Anul acesta mi-am luat inima in dinti si le-am marturisit parintilor mei despre boala mea. Am fost la un nutritionist si ea mi-a recomandat o dieta la fiecare 2 saptamani. Am inceput sa ma ingras in urma dietei si de aceea am renuntat la ea. Am crezut ca pot manca normal dar nu a fost asa. Astfel, am revenit la vechile obiceiuri. Si nu mai stiu ce sa fac. Sunt destul de speriata pt ca nutritionista mi-a spus ca de la bulimie se ajunge la cancer de plamani. Va rog ajutati-ma si pe mine. Spuneti-mi ce ar trebui sa fac. VA ROG.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
am uitat sa mentionez... felicitari pentru ca ti-ai recunoscut public problema. e foarte important ca oamenii apropiati tie sa stie cu ce te confrunti si sa iti asigure suportul moral de care ai nevoie.
Stiu ca e a devenit un cliseu, dar ,,o problema recunoscuta, e pe jumatate rezolvata". (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 6-July 11 Member No.: 10,384 ![]() |
am uitat sa mentionez... felicitari pentru ca ti-ai recunoscut public problema. e foarte important ca oamenii apropiati tie sa stie cu ce te confrunti si sa iti asigure suportul moral de care ai nevoie. Stiu ca e a devenit un cliseu, dar ,,o problema recunoscuta, e pe jumatate rezolvata". (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) Buna,sufar si eu de bulimie si incerc sa ma las dar atunci cand sunt nervoasa nu ma pot abtine sau cand sunt stresata Nu stiu ce sa fac...nu vomit cateva zile apoi iar ma apuc...vreau sa vb cu cineva care intelege si care vrea sa se lase ca sa ne incurajam una pe cealalta.Sotul meu stie dar el intelege cat se poate omeneste pentru ca nnu e in pielea mea...si dfe aceea m-am incris pe acest forum sa pot vb cu persoane cu aceeasi problema...Vreau sa ma fac bine! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th August 2025 - 04:49 PM |
|