![]() |
![]() |
blu_dea |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetelor,sunt foarte speriata (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
am foarte multe alunite pe corp iar astazi,jucandu-ma cu un catel,acesta a sarit cum obisnuieste, la mine in brate si cu gheruta m-a zgariat peste o alunita,care era o idee mai proeminenta. mi-a curs sange din ea si acum sunt foarte speriata. ce fac??? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 609 Joined: 18-December 07 From: Romania Member No.: 2,859 ![]() |
fetelor , in noaptea asta in timp ce mi demachiam alunita de pe nas cu pricina , care s a marit , am zgariat-o , adica se vede asa ca si cum am impartit o in doua cu betisorull de ureche ... ma uitam la ce am scris in 2009 tot despre alunite si ma intrebam , Doamne , de cat timp sunt atat de speriata cu aceste alunite ..
vreau sa zic doar atat (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) pentru ca m-ati ajutat enorm in atatea probleme , mai mult decat oricine si doar faptul ca am putut sa recitesc toate prostiile care le am scris .. INVETI multe din asta! sunt decisa .. de fapt nu chiar atat de decisa .. nu stiu , am impresia ca imi irosesc viata enorm gandindu ma la aceasta alunita , cand inchid ochii , prima chestie pe care o vad este eu zgariandu ma la alunita .. IN FIECARE NOAPTE a devenit un stres enorm dar mi e frica , mi e frica sa mi o scot si sa mor .. asa , poate e o posibilitate sa nu mor , dar aceasta nestiinta ma ucide .. dar daca o scot , ma ucide sigur.ma intelege cineva ? as fi vrut sa ma duc la un doctor aici in franta , dar nu am curaj .. sunt romanca si chiar daca e unu doctor sau avocat si te astepti ca sa fie diferiti , toti sunt la fel si gandesc la fel (ieri ma uitam la desene si aratau cum romani - si nu au zis tigani , ci romani - traiesc in corturi , fura bijuterii , vorbesc cu accent ciudat , se inmultesc repede si ca sunt imputiti , ca fura etc ..pai daca se uita copii francezi la asa ceva si ii zici unuia ca esti din romania , ce poate sa creada despre tine , daca nu ce vede la tv) am nevoie de voi : ce sa fac ? sa iau un risc sau nu ? leventer mi a zis in 2009 ca e ok , dupa ce m am dus din nou la ea dupa vreun an mi a zis ca e ok dar am intrebat 100% si a zis ca nu poate sa stie fara biopsie ; dar daca mi face biopsie si atunci clar cancer direct si se raspandeste in tot corpul ? am citit de un barbat de 35 ani care a murit dupa ce cu doi ani inainte , el si cu sotia cand se jucau , aceasta l-a lovit la alunita si a facut el asa cancer si ma intrebam ... bine , acu , tot single , celibatara , blabla , dar IMAGINATI VA : eu nu las pe nimeni sa ma atinga si sunt f grijulie in autobuz cu prietenii samd sa nu ma loveasca cineva accidental la o alunita .. este groaznic sa traiesti si sa dormi cu asta.. AJUTOR! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 10:29 PM |
|