![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Recunosc, nu mi se intampla prea des sa ma plictisesc ca nu am ce face , dar acu ca am o saptamana vacanta ma gandeam ca nu am prea multe de facut
Voi cu ce va omorati timpul liber, ce faceti sa va distrati, pe unde mergeti? La mine a cam devenit rutina iesitul cu fetele in club, la shopping, etc ... De sporturi extreme nu prea imi vine sa ma apuc, si statul pe forum merge pana la o limita :P Abia astept sa vina vara...desi nu prea stiu exact ce o sa fac in vacanta. Voi ce planuri aveti? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 584 Joined: 7-December 05 Member No.: 11 ![]() |
:o
Ce cunoscute imi sunt aceste lucruri....m-am uitat de 2 ori sa vad cine le-a scris (Diana-BAU BAU, Fortelady-Lupul cel rau... :) ) tot aveam impresia ca sunt scrise oarecum de mine.... :( si asa ajungi in situatia in care, daca (spun daca!) ai cateva ore neocupate intr-o zi de duminica...sa nu stii ce sa faci in acele ore pentru ca de foarte mult timp nu ai mai facut ceva pentru tine-sufletul tau... ai vrea sa dormi, sa te odihnesti dar nu se lipeste geana pe geana, ai citi ceva dar iti simti neuronii dispersati, vremea te indeamna sa iesi un pic afara dar simti cum fiecare fibra din tine se impotriveste efortului presupus de imbracare... :( ehhh si in urechi iti suna "in alta viata..."..cei de la Voltaj, baieti simpatici:) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 01:53 AM |
|