![]() |
![]() |
gingerbread |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu sunt o persoana care iubesc sa merg vara la terase, concerte, prin parcuri, pentru ca este atat de cald in casa incat asta mi se pare cea mai buna solutie de a uita de caldura. De asemenea beau si foarte multa apa, nu doar 2l, cred ca undeva in jur de 4l de apa pe zi. Toate astea combinate inseamna: mers des la toaletele publice.
Am remarcat ca in afara de toaletele din mall-uri sau de la restaurantele de fite, restul sunt un adevarat dezastru igienic. De cele mai multe ori ma abtin pana ajung acasa, dar mi s-a spus ca nu este cea mai buna solutie, din punct de vedere medical. Dar cand ma gandesc ca trebuie sa intru in toaletele publice si sa ma catar pe wc, sa ma sustin cu mainile de peretii toaletei si poate te mai si stropesti, mi se ridica parul in cap. Voi cum evitati toate aceste inconveniente si "sacrificii"? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Pai nu prea ai cu, Ginger. Ori stai acasa, ori inainte de a te aseza pe scaun in locatia respectiva, faci o vizita la buda sa vezi daca intruneste conditiile si daca e murdar, pleci.
Toaletele nu sint curate pentru ca si cei care le folosesc nu sint educati si nu nimeresc intotdeauna gaura wc-ului. In plus e greu sa tragi apa, sa nimeresti cosul pentru hirtie samd... Toaletele publice sint imaginea ascunsa a nivelului educativ pe care il avem. Din pacate. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 08:22 AM |
|