![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Sunt suparata. Mi se pare ca nu maid a rezultate dieta. Eu inainte slabeam fff repede si acum nimic. Urasc pe toata lumea in momentul asta. mi-am anulat toate joburile. Nu mai ies nicaieri pana nu dau jos 10kg.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineata! Adica ziua! Eu sunt la munci! Mai am o ora si plec. Vreau sa ii fac prajitura aia a ta ultima, DI, lu mister! Ma pun sa caut reteta acum! De fapt vreau sa mi.o fac mie, dar da mai bine daca zic ca o fac pentru el (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Glumeam cu pusul la fiert. I-am facut baita cu apa cu tutun, si pare sa isi revina. Weekendul asta ii schimb si pamantul, sper sa fie de bine! Ma pun sa mai termin din treaba, va pup! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 01:08 PM |
|