![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Sunt suparata. Mi se pare ca nu maid a rezultate dieta. Eu inainte slabeam fff repede si acum nimic. Urasc pe toata lumea in momentul asta. mi-am anulat toate joburile. Nu mai ies nicaieri pana nu dau jos 10kg.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Iubita, sincer nici nu stiu exact. Am venit de la munca, unde este foarte foarte cald si am stat si toata ziua in picioare.Mi-am facut baie si m-am pus in pat ca mi-era un pic rau, aveam o stare de voma si arsuri la stomac.Si de aici toata nebunia.Am vomat de 2 ori si mi s-a facut rau de 2 ori la intervale foarte scurte adica vreo 30 de minute.Sora mea si cu prietenul ei s-au aperiat foarte tare si au chemat salvarea.Din ce mi au spus ei, e ca ma invinetisem si dadeam ochii peste cap, eu ii auzeam pe ei cum strigau la mine si tot ce ziceau dar nu puteam sa reactionez.Cand am avut criza a doua atunci nu-mi simteam degetele de la maini mai ales de la cea stanga.Asta e.Si apoi la spital si acasa.Acum mi-e binisor.Am grija ce mananc si cat mananc, sa beau apa foarte multa si sa nu stau in caldura... dar cu vremea de afara....Cam asta am patit eu.Si sa nu mai spun ca au nu am mai vomat de la 13-14 ani.De lesin nici nu se poate spune ca asta nu mi s-a intamplat niciodata. Te pup. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Acum ma pregatesc sa plec la film cu niste prieteni. pupici. This post has been edited by kryss_10: Jul 17 2011, 04:37 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 12:38 PM |
|