![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 629 Joined: 11-December 05 From: Bucuresti Member No.: 82 ![]() |
Buna seara, fetelor :-*!!!
Iaca in disperare de cauza am nevoie de o crema care sa le aiba pe toate... In ultimul timp nu ma mai inteleg deloc cu tenul meu (nu ca m-as fi inteles vreodata prea bine cu el.. >:( ), e teribil de capricios, se deshidrateaza foarte usor, si una-doua imi apar pete si roseti de la frig si deshidratare etc. Ma gandesc ca nu i-o mai prii/ajunge Sebium Creme?! Sa revin la Ictyane? Voi ce ati mai incercat nou si bun (daca ati avut astfel de probleme)? Ca zau, nu stiu ce sa mai fac... Ma gandeam chiar sa apelez la vreun preparat cu corticosteroizi, macar o vreme... Multumesc si pupici :-* :-* :-* :-*! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,440 Joined: 2-February 06 Member No.: 176 ![]() |
buna angelito, :-*
nu pot sa bag mana in foc dar eu nu am avut nici un fel de probleme cu roc-ul. ce-i drept nu l-am folosit niodata mai mult de 1 saptamana consecutiv. ai dreptate, nu e foarte hidratanta dar ca si produs de calmare mi se pare cel mai bun folosit de mine pana acum. si crede-ma tenul meu este hipersensibil si mai mereu iritat. parerea mea e ca e genul de produs pe care nu trebuie sa-l folosesti zilnic ci, mai degraba, ocazional in momentele in care tenul este foarte iritat, sa zicem de 2 ori/saptamana in cazul unui tratament (cu retin a de exemplu). sper sa se dovedeasca ca nu calmance-ul iti face probleme. tare mi-ar parea rau sa-ti fi recomandat ceva aiurea! :( take care! :-* |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 07:55 PM |
|