IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Ingrijirea calcaielor. Cum scapam de calcaiele crapate
Diana.
post Aug 1 2011, 01:52 PM
Post #1

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Gagici, am jubelit-o. Stiti cu ce mi-as putea repara calciiele? M-am preumblat desculta si pentru ca nu am fost cuminte, am niste calciie de zici ca am fost la prasa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Asa cava rog sa imi vindeti vreun pont, urjent! (IMG:style_emoticons/default/help1.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
Cindy
post Aug 2 2011, 01:17 AM
Post #2

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Eh nu esti retrogada, e ok daca reusesti sa te descurci singura, mie imi este prea greu in anumite privinte, printre care si pedichiura perfecta cu tot cu 'imprejurimile' cu calozitati. Ha sa vezi ce mandra o sa ma duc eu zilele astea cu frumusetea de unghie!
Am incercat si eu cu uleiul de masline, slabe efecte, oricum inainte trebuie sa pilesti bine de tot, eu am o pila care are si lama incorporata (gasesti peste tot, si la scholl) e mai ok pentru cazuri avansate.

+Quote Post
bebe_maria
post Aug 2 2011, 09:43 PM
Post #3

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: craiova
Member No.: 269

Eu le frec in fiecare zi cu piatra ponce (care trebuie schimbata des ca sa aiba efect, nota si pt mine (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ), apoi le dau cu o crema mai grasa. Acum am de la body shop, pe cea cu shea... imi plac si cea de cocos, de cacao.. si f eficienta este vaselina apoi ciorap tinut toata noaptea.
In cateva zile se rezolva la mine.
Cand am avut probleme mai serioase adica nu folosisem piatra ponce de ceva sapt am mers la cosmetica si mi-a curatat calcaiele cu un fel de cutitas special pt ele, seamana cu cel de cartofi pt incepatori (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post

Posts in this topic

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 9th May 2025 - 04:49 AM