![]() |
![]() |
kalua |
![]()
Post
#1
|
Musafir ![]() |
Am vrut sa fac camembert in palton de bacon, iaca ce frumusel arata inainte de a-l baga la cuptor:
(IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/Bucatarie/IMG_0328.jpg) Numai ca undeva a fost o gaurica in palton, poate chiar doua, si branza s-a imprastiat in forma: (IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/Bucatarie/IMG_0334.jpg) |
|
|
![]() |
![]()
Post
#2
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ma bate la cap domnu` ca vrea kataifi. Bun. Cotrobaiesc pe net, nu gasesc de unde sa iau fidea pentru cataif, caut retete cu alternative si gasesc citiva oameni inteligenti care sustin sus si tare ca merge si fidea normala. Ba chiar si cu taietei grosi! (IMG:style_emoticons/default/omg.gif)
Ma gindesc si zic in sinea mea: "n-are cum sa iasa bine, insa incerc!" Evident am stricat si untul si fideaua si zaharul si coaja de lamiie, pentru ca ce a iesit numai blat de cataif nu e! O chestie tare ca piatra cu toata tona de sirop! (IMG:http://i648.photobucket.com/albums/uu207/fides2009/P1010002-4.jpg) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 01:38 AM |
|