![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 48 Joined: 26-September 06 Member No.: 587 ![]() |
Fetelor as vrea sa ma ajutati si pe mine cu ceva. Se apropie vertiginos ziua sefilor mei si nu stiu ce sa le iau. Mentionez ca nu sunt sot si sotie - sunt doar asociati. Ce ma sfatuiti sa iau pt ea si ce ma sfatuiti sa iau pt el? Este diferenta de cateva zile la ei. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 165 Joined: 4-August 11 From: Hell's gates Member No.: 10,481 ![]() |
Nasol cu zilele sefilor...se apropie ziua sefei si chiar nu stiu ce sa-i iau. I-am tot luat flori in ghiveci, zanganele din astea de pe la Meli-Melo, seturi de cosmeticale ...nu stiu ce sa-i iau ca nu prea am idei de cadouri. Bine, nu e zi de nastere, e zi de nume ca o cheama Maria, dar ne invita pe toti in oras si frumos ar fi sa nu ne ducem cu mana goala si cum colegii nu s-au hotarat sa strangem sa luam ceva la comun trebuie sa ia fiecare separat...aiurea (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 09:20 AM |
|