![]() |
![]() |
![]()
Post
#1
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
am facut ciorba de perisoare acrita cu zeama de varza, sarmale si cozonac
saptamana viitoare dupa Rev fac o supa si felul doi va fi ceva usor inca nu m-am hotarat |
|
|
![]() |
![]()
Post
#2
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,440 Joined: 21-February 06 Member No.: 235 ![]() |
h_2004 si eu tot asa fac ciorba de zarzavat, numai ca zarzavatul (o parte) il si rad si il calesc in ulei cu o ceapa la care adaug bulion sau pasta de rosii.Le torn in apa care fierbe pun verdeturi si dreg cu ou si smantana.La ciorba de zarzavat pe care am avut-o am adaugat si galuste de gris.
Aseara am facut gris cu lapte cu zahar vanilat, cu mere rase, calite cu scortisoara si sirop de ciocolata.Bun.. ::) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th May 2025 - 03:09 AM |
|