![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nici eu nu mai am masa in bucatarie, am desfiintat-o si am inlocuit-o cu doua dulapuri cu blat termic; dar nu ii simt lipsa deloc! oalele le tin in debaraua de pe hol, am o "armata" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si nici bucatariaa mea nu-i mare, are cam 4,5 pe 3m. Si seamana "infiorator" cu a karinei (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Multumesc frumos! Bucataria e comuna cu sufrageria, pe sistem american.
Partea buna e ca are vreo 16 dulapuri (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) care, fie vorba intre noi, tot nu mi se par de-ajuns. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si o chestie amuzanta: respecta principiile feng-shui in bucatarie, pentru ca nu am sursa de apa linga sau fata in fata cu sursa de foc. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Bucataria e dotata cu (dotari ale casei, practic): - frigider ariston hot point (e mic insa eu mai am doua frigidere, insa am pus doar unul in functiune, al doilea e in garaj) - cuptor ariston hotpoint electric - plita ariston hotpoint pe gaz - hota ariston hotpoint - masina de spalat vase ariston hotpoint |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 05:02 PM |
|