![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am tot rasfoit la sfarsitul asta de saptamana reviste si am bagat seama ca fiica Madonnei are sprancenele pensate. Are 12 ani, merge pe 13, exact ca fiica-mea (e mai mica decat a mea cu 4 luni). Si la fiica-mea ar fi de pensat, chiar daca nu se vede foarte bine, ca-i blonda.
Care-i parerea voastra, cam cand ar fi bine de inceput cu pensatul? Nu vreau nici s-o las sa umble ca o primitiva, dar nici sa incep prea timpuriu cu asa ceva. S-o las pe ea sa decida cand o deranjeaza ce creste pe langa sau sa ma amestec? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 4 Joined: 13-September 11 Member No.: 10,593 ![]() |
Eu sunt mai ciudatica printre voi, dar trebuie sa spun ca la 10 ani deja cam foloseam(in secret, ce-i drept) cosmeticele mamei. Apoi pe la 12 ma pensam si epilam, plus un glos si un rimel ceva, cateodata pudra, depinde ce lasa mama la indemana. La 13 deja imi luam cosmeticele mele, si imi luam si placa de intins parul.. La 14-15 imi deschideam nuanta parului cu apa oxigenata. La 15-16 ma vopseam cu vopsea normala. La 16 aveam 3 portfarduri, toate pline, toate cu cosmetie de firma, stiam sa ma machiez frumos, aproape profesional chiar, cu umbre si culori care sa ma avantajeze. A fost pasiunea mea. Si este.
Acum la 18 ani (da, atat de micuta sunt) am realizat ca decat sa folosesc fond de ten mai bine folosesc o crema scumpa ultrahidratanta, decat sa folosesc rimel mai bine folosesc un tratament bun pentru gene, decat sa folosesc oja albastra mai bine folosesc un tratament de unghii. Nu am avut niciodata probleme care sa necesite machiajul. Nici un cos in adolescenta, nu acnee, nu probleme ale tenului, gene lungi, ochi mari si frumosi. Pacat ca deabia acum realizez. Inca imi mai place foarte mult sa ma machiez, dar o fac mai rar. This post has been edited by Mariaaa: Sep 13 2011, 07:39 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 10:16 PM |
|