![]() |
![]() |
andreea ro |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna ,
As dori sa invat limba greaca. Ma poate ajuta cineva cu site-uri sau carti on line?? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
In primul rind, o traducere a celor scrise de abcdef, oricum, tot plin de balarii ortografice (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
"Romanca curului, nu te stiu insa imi spargi nervii toarte tare! Ce rahat, fa, faci forum ca sa stie toti ca stii greaca? Eu serios cred ca esti putin handicapata daca faci asa timpenii la virsta asta. Si nu inteleg care era problema cu anaconda, era 100% corect. Auzi, un sfat de la mine. Arunca-ti cartile curului si sa inveti cu adevarat greaca, nu sa vorbesti ca in serialul konstantinos si eleni. Si daca te intereseaza, si tu faci greseli in limba ta materna, curva curului." E, v-a placut mesajul? Precizez ca: 1. mesajul e scris din Romania, folosindu-se o conexiune romtelecom si persoana respectiva stie citi ani am eu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) 2. Mesajul e plin de greseli, persoana care l-a scris nu stie nici macar grrklish ul de baza 3. Salut, domnsioara Busuioc, toate cele bune! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 02:11 AM |
|