![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Am bagat de seama ca nu avem asa un subiect, asa ca mi-am zis ca e cazul sa acoperim "golul".
Mai ales ca am o listuta cu ce imi mai trebuie si ce imi mai doresc pentru bucatarie. Ce imi trebuie: - Un set frumos de cafea Am unul insa e pentru expesso, are cestile foarte, foarte mici si nici nu e de cine stie ce calitate, plus ca nu prea imi place cum arata, insa e primit cadou, na! - Un set de pahare de sampanie. Nu mai am decit 4 bucati, e jenant! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) - Un set de pahare de vin. N-am si imi trebuie neaparat! - Un set de farfuriute de sticla simpla. transparenta, pentru dulceata. Musai! - Un set de tacimuri. La primul gratar de casa noua mi l-au descopletat pe al meu, am ramas fara o furculita! (IMG:style_emoticons/default/omg.gif) - O sosiera, ca nu am deloc! Pe lista cu ce imi doresc: vase ramekin pentru sufleuri, creme brulee, etc. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 02:55 PM |
|