![]() |
![]() |
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
diana, eu am povesti de groaza mai faine ca ale tale. pun copy paste cand am timp sa caut prin cv-uri - unii din amicii mei internetici sunt la curent cu toata povestea...
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Sincer vorbind, pe mine ma enerveaza extrem genul asta de intrebari. ca unde te vezi peste 5 ani? eh acum daca ma platesti bine si munca mi se pare challenging, normal ca voi sta ca toti ne dorim stabilitate, dar daca primesc o oferta mai buna, e firesc ca oricine are facturi de platit si isi doreste un stil de viata confortabil, va alege oferta mult mai buna.
Acum ce ar vrea sa zic, ca voi lucra la ei pana la adanci batraneti si voi fi luata cu targa spre alte lumi mai bune? (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) ca ma regasesc deplin in filozofiile, "valorile si misiunile" corporatiste pe care mi le apropriez in fiecare zi ca mantra mea, asadar ca nu as pleca nicicand pana nu vine madame cu coasa sa ma ia?! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st May 2025 - 09:31 PM |
|