![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Neata! Eu nu am probleme azi cu ziua de luni. Nu stiu cum asa, pentru ca de obicei is cel mai mare zombie lunea dimneata! Dar azi mi.e bine! Vreau doar sa se termine ziua de munca, si sa ma duc acasa, sa lancezesc!
Are cineva vreo idee despre cum convingi barbatul ca datul cu matura in casa nu inseamna ca te.a ajutat la curatenie, si ca e nevoie de mai mmult? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Back to work acum, va pup (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Albi, cred ca e cazul sa incepi sa te plingi nitel- nu exagerat... si sa fii "obosita" si sa il rogi frumos sa faca cite ceva (ce ai tu nevoie in momentul ala) ca esti ostenita raaaaau! Si dupa ce face (stiu ca barbatii nu fac cum ne-am dori, da` asta e) lauda-l . Da` lauda-l de sa zici ca a facut marea cu sarea si Oltu` cu totu`!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 03:00 PM |
|