![]() |
![]() |
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
cine si-a facut? ma intereseaza foarte tare epilarea cu lumina pulsata. poate cineva sa-mi ofere detalii personale daca si-a epilat definitiv ceva?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 23-March 11 Member No.: 10,018 ![]() |
Salut tuturor,
inteleg ca multa lume stie prin ce trec si eu..supararile din cauza firelor de par de pe fata..mai exact la mine mustata....am rugamintea sa ma ajute cineva cu o informatie de care acum am mare nevoie (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ...am fost deja la o prima sedinta IPL, si urmeaza sa merg peste 2 saptamani la cea de-a doua.....acum am citit ca nu e ok sa fii cu pielea bronzata...eu nestiind ca acest lucru influenteaza f mult sau ca e "periculos"...am fost la solar...putin si doar de 2 ori....dar...pe mine se vede pentru ca ma bronzez usor...acum intrebarea mea este...cat de grav este ca am fost la solar intre sedinte..si ca peste doua saptamani...in 4 aprilie ma duc la cea de-a doua sedinta? cine ma poate ajuta ? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) multumesc mult Delia |
|
|
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: User Banat Posts: 1 Joined: 4-October 11 Member No.: 10,657 ![]() |
Salut tuturor, inteleg ca multa lume stie prin ce trec si eu..supararile din cauza firelor de par de pe fata..mai exact la mine mustata....am rugamintea sa ma ajute cineva cu o informatie de care acum am mare nevoie (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ...am fost deja la o prima sedinta IPL, si urmeaza sa merg peste 2 saptamani la cea de-a doua.....acum am citit ca nu e ok sa fii cu pielea bronzata...eu nestiind ca acest lucru influenteaza f mult sau ca e "periculos"...am fost la solar...putin si doar de 2 ori....dar...pe mine se vede pentru ca ma bronzez usor...acum intrebarea mea este...cat de grav este ca am fost la solar intre sedinte..si ca peste doua saptamani...in 4 aprilie ma duc la cea de-a doua sedinta? cine ma poate ajuta ? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) multumesc mult Delia Buna, si eu am fost in aceeasi situatie ca si tine, am avut probleme q pilozitatea faciala si nu numai, datorita ovarelor micropolichistice. in ultimii ani ajunsesem sa am pielea patata si vanata, astfel ca nu se mai putea acoperi nici q fond de ten, nici q fard, q nimic. eram disperata. asa am ajuns in bucuresti, la o clinica specializata pe epilare definitiva. prima sedinta am facut-o in septembrie, anul trecut. am facut pana acum 11 si sunt super multumita. pielea aproape a revenit la normal iar parul creste putin si subtire. trebuie sa va spun ca merg in paralel cu tratament din cauza dereglarii hormonale. sunt optimista. sunt fericita. va fi bine! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 09:01 PM |
|