![]() |
![]() |
![]()
Post
#1
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
am facut ciorba de perisoare acrita cu zeama de varza, sarmale si cozonac
saptamana viitoare dupa Rev fac o supa si felul doi va fi ceva usor inca nu m-am hotarat |
|
|
![]() |
kalua |
![]()
Post
#2
|
Musafir ![]() |
Eu sunt moldoveanca, acolo se cheama bors de zarzavat, se caleste usor ceapa, apoi se pun morcovii, patrunjelul radacina, telina radacina, apa si se lasa la fiert. Cine vrea, pune si cartofi. Intre timp se taie zarzavatul, care trebuie sa fie din belsug: loboda, leustean, frunze de sfecla, stevie, se pune si el la fiert pana cand frunzele se inmoaie. La sfarsit se pune patrunjelul tocat si borsul si se stinge focul imediat. Se serveste cu smantana.
carrie, dupa cum vezi, cate bordeie... :D Ieri am mancat branzeturi in mai multe variante, azi fac supa-crema de ardei cu naut (si pt. domnul casei pun si niste carnati in ea). |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th May 2025 - 02:38 AM |
|