![]() |
![]() |
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Care este definitia unei doamne?
Avem in jur multe femei, pe care le cunoastem mai mult sau mai putin. Cum recunoastem o doamna - ce calitati trebuie sa aiba o femeie si ce defecte trebuie sa-i lipseasca pentru a putea fi catalogata drept doamna? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 346 Joined: 6-February 06 Member No.: 190 ![]() |
definitia unei doamne!subiect controversat si fierbinte,cu diferite exemple!
dore,scumpo,pe linga faza cu regurgitatul ai mai uitat un lucru pe care nu-l face o doamna in public,dar ma abtzin...sorry,dar nu rezist! :D :D :D sa ma scuze doamnele adevarate,dar cu toate ca ma straduiesc din plin sa nu abdic de la bunele maniere,in public,acasa,si sincer va spun cu mina pe inima,intre ai mei ma simt atat de bine uneori,incat o dau in bara cu umorul meu,asha,ey,daca as prinde o intrusa in casa mea,patul,respectiv cearsafurile mele,i-as servi o serie de tigai in freza[cum le cheama pe alea de facut pizza,mistaco??????]si ei si ,,tradatorului''.Pe de alta parte,daca pe strada m-ar aborda un marlan la un mod mai brutal,posheta mi-ar lua-o din umar ,direct,in capul lui,fara sa ma controlez!iar daca cineva imi spune ceva ,,de dulce'',mai ales de mama,mi-e greu sa trec cu un aer superior pe langa.. concluzia:nu sunt o doamna,deshi ma straduiesc! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 09:04 PM |
|