![]() |
![]() |
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Care este definitia unei doamne?
Avem in jur multe femei, pe care le cunoastem mai mult sau mai putin. Cum recunoastem o doamna - ce calitati trebuie sa aiba o femeie si ce defecte trebuie sa-i lipseasca pentru a putea fi catalogata drept doamna? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 40 Joined: 17-December 05 Member No.: 110 ![]() |
Mey fratzilor , eu nu am citit de la inceput toate postarile dar stiu ca mi-a retzinut atentia doar un singur mesaj .Acela in care se spunea ca esti o maaaaaaaaaare doamna daca atunci cand il prinzi pe ,,animal" cu ,,superba" te loveste brusc cumsecadenia si ii servesti la pat pe tradatori cu cafea ........
Ashaaaa.........va rog , spunetzi-mi ca sunt om si ca sunt de pe planeta asta , va rog .............ca sincer , mi se pare putzin cam ,,star trek" mesajul. Da , e bine sa fii doamna pana la un punct . Acela in care nimeni nu ajunge sa itzi calce in picioare demnitatea .Eu personal am fost ,,mama" doamnelor ..........si pot sa va spun ca asta nu itzi aduce onoruri de nici un fel , dimpotriva , am fost mai injosita decat daca ma comportam ca la mahala si luam vitriolul si il,aruncam pe ei . Asha ca hai sa gasim o definitie reala a ceea ce inseamna cuvantul ,,doamna" cu adevarat .Sincer , exista putzine asemenea femei . Si pt mine , o doamna nu inseamna neaparat o tipa extrem de elevata , erudita pana-n maduva oaselor si plina de maniere . Doamna , se numeste femeia care are respect pt semenii ei , care iubeste neconditionat , care ajuta neconditionat , etc..... La urma urmei ce inseamna de fapt a fii o doamna ....????Pt ca suna atat de pretentzios ,incat a definii cuvantul asta in adevaratul lui inteles , ne duce deja in alte dimensiuni . |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 08:50 PM |
|