![]() |
![]() |
![]()
|
|
Doar eu.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,133 Joined: 19-December 05 From: Peste tot.. Member No.: 120 ![]() |
Fetelor sapt viitoare e posibil sa ma duc la doctor sa-mi fac niste analize cu sormea.Printrea astea vreau sa-mi fac si o tomografie si o electrocardiograma.Va intreb daca stiti cumva cam cat costa asa ceva,intrucat nu ma duc cu trimitere si trebuie sa platesc.Va intreb sa nu ma duc acolo ca floarea cu mai putini bani(nu-mi place sa umblu cu bani multi la mine de obicei).
Asa ca daca stiti ceva din experienta voastra va rog sa ma anuntati,eventual sa-mi recomandati o clinica buna. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 24-October 11 Member No.: 10,717 ![]() |
Buna ziua! Vroiam sa va intreb daca stiti cumva unde este vreo policlinica unde nu se plateste tomograful... sau makar unde se da reducere avand in vedere ca persoana cu care ma duc e pensionara... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Nu stiu... Am cautat multe dar... la toate spitalele unde m-am interesat nu sunt fonduri... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Multumesc!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th July 2025 - 06:44 AM |
|