![]() |
![]() |
blu_dea |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetelor,de ieri imi e div ce in ce mai rau.Nu stiu ce se intampla in zona...X... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Ma ustura groaznic,am senzatia de a urina ft des,contactul sexual e dureros.Se poate sa fie o raceala localizata acolo?Pt k am facut multe imprudentze lately(de a umbla desculta,de a m,erge la bazin cand apa era ft rece...) Va rog,dati-mi un sfat,k nu mai pooot! va pup si va multumesc anticipat! A,si am uitat s amentzionez si o durere surda jos,cam pe acolo pe unde doare cand am ciclu... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 1-November 11 Member No.: 10,739 ![]() |
O sa trec direct la subiect am facut cistia prima oara acum o luna,astazi am facut iarasi .Prima oara am fost la proba de urina,ecografie,urolog si chiar ginecolog.Mia dat niste medicamente Uro-vaxom pe perioada de 6 luni pt a preveni cistita pe viitor.Anitbioticul a fost CIPRINOL cu el mi.a trecut si usturimea care era foarte deranjanta si sangerarea pentru ca eram in faza in care si sangeram ,defapt cistita este o infectie pe care o data facuta o s.o ai mereu ,dar daca esti informata si stii ce sa nu faci o poti preveni.CEl mai bine este sa nu stati desculte,cu spatele gol,cu pantaloni foarte subtiri si bluze,sa nu stati pe ciment ,banci etc.Beti foarte multe ceaiuri in special de matasea porumbului,coada calucului sau urzica,si nu beti apa de la chiuveta pentru a prevenni nisipul sau alte infectii pe viitor.Sper ca v.am fost de folos pupici. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 01:54 AM |
|