![]() |
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 464 Joined: 8-December 05 From: Timisoara Member No.: 26 ![]() |
Daca gasiti vreo eroare, ma gandesc ca programatorii din spatele website-ului ar fi incantati sa afle. :D
Uite una: Butonul de micsorare sau de extindere de header are o eroare de javascript. :-X Plus ca mi se pare super ciudat sa vad ultimele mesaje la topicuri ... primele. Dar nah... 8) This post has been edited by Maàt: May 1 2008, 05:19 PM
Reason for edit: Siteul nu inseamna forum, forumul NU e site, forumul functioneaza pe baza de LICENTA; Programatorii siteului NU au legatura cu functionalitatea FORUMULUI.
|
|
|
![]() |
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Nu stiu ce se intampla cu avatarul meu. De cand cu schimbarea forumului, nu imi mai apare. De dimineata nu mai aveam deloc avatar, iar cand am incercat sa imi pun unul prorpiu, nu din galeria forumului pur si simplu nu mi-l arata. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/sad.gif)
Ma puteti ajuta? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 02:05 AM |
|