![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 13 Joined: 30-November 11 Member No.: 10,820 ![]() |
Buna ziua,
m-am inscris in cadrul unei campanii de ajutorare a unor copii ce provin din familii cu probleme de sanatate si financiare, si trebuie sa fac cadou unui baiat in varsta de 10 ani in valoare de 30-50 de lei. Am insa nevoie de niste sfaturi - ce anume s-ar potrivi cel mai bine pentru un baiat de 10 ani: carti de colorat, puzzle, masinute, jucarii de plus ???? Pe langa cele de mai sus o sa ii iau si o periuta de dinti si ceva dulciuri, chiar daca o sa depasesc putin suma de 50 de lei, Multumesc. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 13 Joined: 30-November 11 Member No.: 10,820 ![]() |
Orice altceva inafara de haine si imbracaminte... nu-l cunosc pe baiat deci nu-i stiu masurile...
Sa fie ceva jucarii si si dulciuri de care sa se bucure, precum si ceva util gen periuta de dinti. Nu stiu insa ce jucarii se potrivesc unui baiat de 10 ani... Oricum suma e destul de mica ... This post has been edited by paul_p123: Dec 7 2011, 08:52 AM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 07:02 PM |
|