![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Peste o luna si o zi e Ajunul Craciunului! (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)
Eu decoratul casei il voi incepe mult mai devreme, la inceputul lui decembrie, asa se poarta pe aici. Si tot atunci voi incepe si cu facutul fursecurilor. Restul mai tarziu. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 716 Joined: 5-July 07 From: Bucuresti Member No.: 1,899 ![]() |
Wow Diana! Ce harnicuta esti! Ai facut si pomul deja?
Noi abia l-am luat ieri... Maine reusim sa-l impodobim ca azi nu avem timp ioc. In schimb am facut toate cumparaturile necesare. De la pporcarii - toba, leber, caltabos, jumari, slaninuta, carnati de 3 feluri, carne tocata, carne porc cotlete si nuca pt fripturi, plus ceva mezeluri, pulpe de pui si muschiulet de vitel, la dulciuri (balocco, si 3 cozonaci diferiti, cicolati si bomboane) cu tot ce trebuie. Mai avem de cumparat doar smantana pt sarmalute, ceva rosii si ardei gras si muraturile. Muraturie de iarna le luam mereu de la Moghioros si sunt super bune. Deci nici cu akea nu ma obosesc eu. Vezi ce comoda mi-s. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bifat si la mine curatenia de Craciun dar mai am de bagat la spata fo' 3 masini de rufe pentru maine, ca sa golesc cosul de rufe. Sifonierele mari le-am aranjat de acu' 2 saptamani, plus al meu cel mic. A ramas unu' mic a lu' Lori, da'l aranjez eu intr-o seara repede. A mai ramas doar Boaba de spalat si ferchezuit asa, ca inainte de Craciun. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st May 2025 - 07:13 PM |
|