![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Peste o luna si o zi e Ajunul Craciunului! (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)
Eu decoratul casei il voi incepe mult mai devreme, la inceputul lui decembrie, asa se poarta pe aici. Si tot atunci voi incepe si cu facutul fursecurilor. Restul mai tarziu. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Bine ca mi-ai adus aminte de smintina pentru sarmale, ca al luat numai pentrui pentru prajituri! (IMG:style_emoticons/default/omg.gif)
Eu asteptr pachetul de la ai mei cu varza pentru sarmale. Si dobitocii aia de la Tecuci nu i-au dat nr de awb si habar nu am pe unde e pachetu` meu! Cind ma duc acasa trago fuga pe la ei si sa vezi ce ii spurc! Las`ca le arat io lor! Puturosi mai sint aia de la fan de la ai mei, nici nu se duc sa duca coletele la usa nesimtitii! Si nici nu suna inainte! Le fac eu un pocinog de numa-numa, ca mi s-a acrit de ei! Acuma sa revin! Sunculita am facut si eu, o sa o mai oparesc putin. Azi prajituresc. Am imprumutat forma de nuci de la doamna Mutzi, vecina mea si inca o forma de ciupercute si clopotei. Sint foarte curioasa sa vad cum o sa iasa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mai ales ca e prima data cind fac (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Am facut ieri cozonac pentru prima data la cuptorul electric si l-am pirlit. Am inteles ca trebe copti la 140 grade (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) io i-am pus la 180...noroc ca m-am prins repede (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si s-au pirlit numai pe fund. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Doi ii trimit acasa, unul l-am tinut pentru mine. Mai fac azi inca 3, cu ajutorul Lui Dumnezeu! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 10:00 AM |
|